Hår Recensioner Skönhet

Sätt färg på håret med Tint Hair Chalk

3 november, 2016

Lyko publicerade för lite mer än en vecka sedan en video där de är med backstage under förberedelserna inför en Ida Sjöstedt show, där får man se hur de stylar ett långt, lockigt hår med en ögonskuggsliknande produkt för att ge lite rolig färg. Den videon kan ni se längst ner i inlägget!

Så i samarbete med Lyko har jag fått testa att göra samma sak hemma med Tint Hair Chalk.

lyko-testpilot-tint-hair-chalk-1

Jag valde den här lila färgen och tyckte att kontrasterna mot mitt mörka hår blev riktigt coolt (bilderna på håret blev dock inte alls lika coola, haha. Därav inga bilder på håret i inlägget).

Det här är så busenkelt att jag är säker på att vem som helst klarar av det på både sig själv och andra. Jag skulle rekommendera att grunda med något i håret först så att skuggan fastnar ordentligt, grunda med till exempel en lätt saltvattenspray och vänta med att applicera tills håret är helt torrt igen. Därefter är det bara att lägga en slinga med hår mot produkten, hålla mot med din tumme och sedan dra ut färgen på längderna. Precis som i videon nedan! För bra hållbarhet, spraya favoritsprayen över håret efteråt. Färgen sitter sedan tills nästa gång du tvättar håret. Så smidigt!

lyko-testpilot-tint-hair-chalk-2

Det här är ju jättekul att leka med hemma, man kan ju blanda färger precis som man vill och välja om man vill applicera i hela håret eller bara i topparna. Det är bara fantasin som sätter gränserna! Tint Hair Chalk hittas på Lyko.se* och kostar 179 kronor.

Kolla in videon här och inspireras ni också:

Inlägget publiceras i samarbete med Lyko.
* Affiliatelänk.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera