Recensioner Skönhet Smink

Pixi ögonskuggspalett

3 november, 2016

Pixi är ett hyfsat nytt märke på Lyko.se som jag länge velat testa. Grundaren Petra har nämligen samma tanke med produkterna nu som när märket startades för 10 år sedan: att få fram den naturliga skönheten hos kvinnor och att göra produkter som fortfarande gör att kvinnor ser ut som sig själva. En fin tanke tycker jag!

Jag har i alla fall i samarbete med Lyko fått testa Pixi Mesmerizing Mineral Palette i färgen ”copper peach”, som är en ögonskuggspalett med 6 härligt höstiga, varma toner.

lyko-testpilot-pixi-mesmerizing-mineral-palette-copper-peach-1 lyko-testpilot-pixi-mesmerizing-mineral-palette-copper-peach-2

Här har vi då alla ljuvliga färger! Jag älskar ju sånna här varma, guldiga och gärna lite koppar-röda färger och blev väldigt exalterad när jag fick hem paletten och såg färgerna i verkligheten. Wow!

lyko-testpilot-pixi-mesmerizing-mineral-palette-copper-peach-3

Jag måste tyvärr säga att jag blev ganska snabbt blev besviken på innehållet dock. Jag har hört så mycket bra om Pixi och hade nog byggt upp en stor förhoppning om att det skulle vara pigmenterade skuggor, men det upplever jag tyvärr inte alls att de var.

Jag har testat att applicera med olika borstar, fuktade och torra, till och med att applicera med fingrarna, men pigmenten vill inte alls komma fram så fint som i förpackningen. Som ni ser på bilderna så syns knappt färgerna, trots att jag här använt mig av de mörkaste nyanserna. Vilken besvikelse! Speciellt eftersom det här inte är ett lite billigare budgetmärke, utan produkterna från Pixi kostar en del. Mesmerizing Mineral Palette* ligger dock på 239 kronor på Lyko.se, så det är väl ändå helt okej.

lyko-testpilot-pixi-mesmerizing-mineral-palette-copper-peach-4

Gillar man ett väldigt naturligt resultat så skulle jag dock säga att det här är en fin palett, men vill man få fram lite färg och gillar pigmentrika ögonskuggor, så skulle jag rekommendera att istället satsa på till exempel The Balm’s ögonskuggspaletter.

Inlägget publiceras i samarbete med Lyko.
* Affiliatelänk. 

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera