Recensioner Skönhet Smink

Milani sätter färg på hösten

29 oktober, 2016

Som ni säkert redan uppfattat, så är jag galet förälskad i Milani’s prisvärda produkter och äger en hel drös av dem. Nu har jag även fått äran att testa deras Matte Lip Crème i färgen ”Fling” och deras Color Statement Nail Laquer i färgen ”Mauving Forward”. Båda två sätter lite rolig färg på hösten! Inlägget är i samarbete med Lyko.

Jag har äger sedan tidigare flera läppstift från Milani och recenserade för en liten tid sedan några av dem här på bloggen. Kika in det inlägget här: Milani Läppstift Matte Darling: recension.

lyko-testpilot-milani-matte-lip-creme-1

Här har vi alltså Milani Amore Lip Crème i färgen ”Fling”, snygg va? Färgen är ganska mörkt lila och lite åt det ”mauviga” hållet. Den ger absolut en färgkick till ansiktet men känns ändå inte skrikig, jag gillar den!

lyko-testpilot-milani-matte-lip-creme-2

Själva konsistensen på läppkrämen är skön och väldigt enkel att applicera, borsten gör att du kan få till ett väldigt skarpt resultat. Ingen läppenna behövs. Färgen torkar till hyfsat snabbt och lämnar då läpparna hela torra och oklibbiga. Sedan sitter färgen på plats i cirka 5 timmar, trots att jag både ätit, druckit och pratat med massor av kunder under timmarna.

Jag tycker att det här är ett bra liquid lipstick, speciellt med tanke på priset. Det finns massor med härliga färger att välja mellan dessutom! Dock är jag fortfarande inget stort fan av matta och torra läppar, jag gillar känslan av mjukget och glans på läpparna och föredrar ”vanliga läppstift”. Ni som däremot gillar den här trenden, tror jag kommer älska Milani’s version!

Milani Amore Matte Lip Creme ”Fling” hittas på Lyko.se* och kostar 135 kronor.

lyko-testpilot-milani-nagellack-1

Sen så har jag också fått testa ett matchande nagellack från samma märke, Milani Color Statement Nail Laquer i färgen ”Mauving Forward”. Lacket är också enkelt att applicera och resultatet blir toppenbra. Färgen torkar snabbt och med två lager får man ett superfint resultat som med ett bra topplack sitter perfekt i cirka 5 dagar. Dessutom är nagellacken väldigt prisvärda och även dessa finns i många härliga färger.

Milani Color Statement Nail Laquer ”Mauving Forward” hittas på Lyko.se* och kostar 75 kronor.

lyko-testpilot-milani

Och här har vi den vinnande kombon från Milani för lite färg i höst och vinter!

Inlägget publiceras i samarbete med Lyko.
* Affiliatelänkar. 

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara nicolina viklund 1 november, 2016 | 20:15

    Guuuud vilka fina färger! Och så sjukt bra du passade i läppfärgen! bringar fram lite köpfeber haha!

  • Kommentera