Hår Recensioner Skönhet

Moroccanoil Smooth koncentrat

6 september, 2016

Moroccanoil har nyligen släppt en ny produkt, Smooth Blow-Dry Concentrate, som är den sista produkten för den här gången som jag fått testa i samarbete med Lyko. Det här är faktiskt en väldigt spännande produkt som jag gått och kärat ner mig lite i…

lyko testpilot moroccanoil smooth 1

Det är ett serum som är framtaget för att verkligen tämja de allra frissigaste håren. Tanken är att man ska lägga serumet på handdukstorkat hår och sedan föna in det. Resultatet ska då bli ett mjukt, slätt, frissfritt, lätt och glansigt resultat. För att ge lite extra frissighetskontroll kan man även lägga den i torrt hår som en finish.

På bilderna nedan har jag först fönat in serumet, lockat håret som vanligt och sedan applicerat lite till som en extra finish.

lyko testpilot moroccanoil smooth 2 lyko testpilot moroccanoil smooth 3

Jag har som sagt kärat ner mig lite i den här produkten och jag älskar att den fungerar lite som en 2-i-1! Det här serumet har en liten kompis i en krämigare form, som också är från Moroccanoil: Smoothing Lotion. Jag har även den här hemma och använder den då och då, jag gillar den också. Men, jag tycker att serumet är bättre! Just av den anledningen att lotionen lätt blir lite tung och ”för mycket” på mina tunna hårstrån, men det blir aldrig serumet. Med den får man en väldigt lätt känsla som aldrig blir fet på håret, vilket är väldigt uppskattat hos mig.

Jag tycker att båda produkterna tar bort frissighet bra, lotionen en aning mer kanske men det är ju förklarligt också eftersom den lätt blir väldigt tung. Även fast det står lite tvärtom på förpackningarna så skulle jag ändå rekommendera serumet till tunnare hårstrån och lotionen till de lite tjockare.

lyko testpilot moroccanoil smooth 4

Det här är en produkt som jag tycker är värd att testa om man vill jobba bort mycket frissighet och ha en och samma produkt att föna in och lägga i torrt hår. Smidigt som tusan tycker jag och resultatet blir ju superbra! Moroccanoil Smooth Blow-Dry Concentrate finns att köpa på Lyko* för 299 kronor.

Inlägget publiceras i samarbete med Lyko.
* Affiliatelänk. 

Du Kanske Också Gillar

1 kommentar

  • Svara Lovisa 5 oktober, 2016 | 14:59

    Säljer just nu en superfin halsduk från Mulberry, en topp från Ida Sjöstedt och mycket mer på Tradera! 🙂 Det finns en direktlänk i min blogg, annars kopierar du denna länken för att komma till alla budgivningar: http://www.tradera.com/profile/items/3856003/lovisahammar
    Kramar!

  • Kommentera