Tävlingar

Tävling: Personlig Almanacka

28 augusti, 2016

Ni missade väl inte mitt inlägg i samarbete med Personlig Almanacka förra veckan? Där visade jag min nya almanacka, förklarade hur man kan designa den och gav er (förhoppningsvis) lite nya idéer och lite info om själva idén. Om ni vill läsa det inlägget så finns det att hitta här: Personlig Almanacka: koll på jobb och skola

personlig almanacka ensomcaroline 1

Idag har jag fått äran att tävla ut ett presentkort på PersonligAlmanacka.se värt 325 kronor, vilket motsvarar en helt egen almanacka, med valfri personlig design och i valfri storlek. Kul va?

För att delta:

 • Gå in på Instagram och följ mig (@ensomcaroline)
 • Följ samtidigt Personlig Almanacka (@personligalmanacka)
 • Skriv en kommentar till det här inlägget där du berättar lite snabbt hur du skulle designa din framsida om du vann. Glöm ej att ange både ditt Instagram-namn och din mailadress i kommentaren!

Jag väljer sedan en vinnare om en vecka, alltså den 4:e september som kontaktas via mail. Lycka till!

personlig almanacka ensomcaroline 6

Inlägget publiceras i samarbete med Personlig Almanacka. 

Du Kanske Också Gillar

8 Kommentarer

 • Svara Hanna 28 augusti, 2016 | 11:42

  Jag skulle designa almanackan med saker jag tycker om och som ger mig energi till att göra det lilla extra i allt jag tar mig för, som sedan faktiskt gör stor skillnad ? en bild säger ner än tusen ord, tänk va mycket positivt som kan sägas med fler bilder ?

 • Svara Natalie källback 28 augusti, 2016 | 14:00

  Va kul med tävling!
  Jag följer er båda på instagram, och där heter jag- nsslk 🙂
  Omslaget skulle bli inspirerande & motiverande, då jag flyttar till Göteborg imorgon och börjar mina två nya jobb. Och det är första steget till min utlandsflytt, så behöver ha en almanacka så jag kan ha koll på vad jag ska göra vart. Jag som är lite småvirrig haha!
  Natalie.lundstrm@hotmail.se

 • Svara Amanda 29 augusti, 2016 | 11:23

  Åh, följer båda på instagram, heter mandasoderlind!
  Jag skulle nog göra en väggalmanacka som skulle gå i ett tema så att varje månad fick varsina ”typiska” årstidsbilder, som jag tagit själv. Mycket rosa och grått, mina favoritfärger! Mycket organisering också för att kunna ha koll på allting som händer.
  Ha det så bra!
  Kram!

 • Svara Malin Hedman 30 augusti, 2016 | 09:25

  Hej! Rolig tävling! Jag skulle designa almanackan med egna bilder som jag fotograferat samt med några peppande och motiverande citat! På instagram heter jag @malindenice 🙂

 • Svara Annica 30 augusti, 2016 | 15:34

  Då jag flyttat till ny ort och börjar på nytt jobb på torsdag skulle designen vara något som motiverar mig till det jag har framför mig nu. Förutom nytt jobb, ny träningsanläggning och emellanåt ny yogastudio. Tänkte mig först en stilren framsida men blev nu sugen på collage och kanske med bilder jag tagit själv. Då hösten även kommer innehålla tre Kent-konserter väljer jag nog även en textrad ur en av deras låtar. På insta heter jag annicanilsson

 • Svara Matilda 30 augusti, 2016 | 23:31

  Jag är med och tävlar! Superkul tävling ju ? om jag skulle få designa en egen skulle jag göra den med inspirerande citat och motiverande bilder som skulle peppa mig till skolan! Det skulle jag verkligen behöva eftersom jag går andra året på gymnasiet ( som tydligen ska vara det jobbigaste!?! ) jag skulle nog göra min almanacka ganska så rosa då det är min favoritfärg haha :)) framsidan eller baksidan skulle ha något med marmor att göra då jag blivit helt besatt av det just nu! Och såklart någon bild på mig och mina vänner! Min instagram: Matildastromberg, min mail: matilda9913@live.se !

 • Svara Christina 10 oktober, 2016 | 15:05

  Snygg almanacka! En sån borde jag kanske fixa eftersom jag jobbar med min egen business 🙂

 • Kommentera