Recensioner Skönhet

Gellack med Sally Hansen

22 augusti, 2016

Gellack är ju verkligen den stressade och den latas bästa vän och att slippa måla om naglarna flera gånger i veckan är väl typ varje tjejs dröm? Jag har länge varit en riktig sucker för gellack och har testat mig fram bland olika märken i gellack-djungeln. Nu har jag i alla fall i samarbete med Lyko fått testa ett märke som jag tidigare aldrig testat, faktum är att jag inte hade hört talas om märket förens jag öppnade paketet förra veckan. Nästa märke att sättas på prov är Sally Hansen!

lyko testpilot sally hansen nagellack gellack 3

Färgen jag har fått testa heter ”Malibu Peach” och tillsammans med det tillhörande topp lacket skapar det en sommarfräsch, korallig och superglansig färg på mina naglar.

lyko testpilot sally hansen nagellack gellack 4

Flaskorna till nagellacken är hyfsat stora om man jämför med andra märken, vilket gör att för de 115 kronorna som de kostar, får du mycket produkt. Med andra ord är de mycket prisvärda.

lyko testpilot sally hansen nagellack gellack 1

Den stora applikatorn gör appliceringen väldigt smidig och det går fort att få ett jämnt lager över nageln. Konsistensen är dock ganska rinnig så man bör passa sig för att ta för mycket lack, då det lätt rinner ut en bit på nageln. Det är precis det som hänt mig på pekfingret på bilden! Tar man lite färg i taget är det dock inga problem alls och jag skulle fortfarande säga att appliceringen är väldigt enkel.

lyko testpilot sally hansen nagellack 2

Men den stora frågan är väl ändå hur länge gellacket sitter? Jag är nu inne på den fjärde dagen som jag bär detta nagellack och det ser fortfarande ny-applicerat ut. Jag är imponerad faktiskt! Jag har testat många märken som sagt, på senare tid många som precis som detta, ska vara gellack och sitta i en vecka, utan att behöva härdas under en UV-lampa. Inget annat märke har hållit sig såhär fint såhär länge och än ser det inte ut att börja falla av. Underbart!

Som en sammanfattning så tycker jag att det är ett väldigt bra gellack som verkar sitta en evighet, trots att det inte behöver härdas under en lampa. Appliceringen är en enkel, går fort och resultatet blir bra. För endast 115 kronor som dessa lack kostar, får du mycket produkt som utan tvekan är värt att testa! Här läser ni mer om Sally Hansen och deras gellack*

Inlägget publiceras i samarbete med Lyko.
* Affiliatelänk.

Du Kanske Också Gillar

0 kommentarer

Kommentera